Készül az új webáruház, hamarosan indulunk

A eSmart.hu egy új webáruház lesz, amelyben mindenféle okos kütyüket megtalálhatsz, de első körben leginkább okosórák kerülnek majd fel a kínálatba. Az indulás még idén, 2021-ben várható, október környékén.

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre és a megbízhatóságra szeretnénk helyezni a hangsúlyt, ezért olyan okosórákat fogunk eladása kínálni, amelyek már bizonyítottak, és sokan használják őket nagy megelégedettséggel. Lesznek prémium modellek kiváló anyaghasználattal, vízálló típusok, amiket akár úszni is magaddal vihetsz, mikrofonnal és hangszóróval szerelt okosórák, amelyek a telefonbeszélgetések kihangosítására is alkalmasak, illetve SIM kártyás modellek, amik önállóan is képesek kiváltani egy telefont. Igyekszünk minél több olyan készüléket felvenni a kínálatba, amelyek magyar menüvel rendelkeznek, így bárki könnyen kezelheti őket, de természetesen az összes típushoz lesz részletes, magyar nyelvű használati útmutató.

A weboldal fejlesztése jelenleg is zajlik, igyekszünk egy könnyen használható, felhasználóbarát, modern felületet kialakítani, ahol egyszerű a vásárlás, és könnyű összehasonlítani az egyes termékek jellemzőit.