Okosóra vásár, 2024-es leárazások – Új típusok!

Ha okosórát keresel, akkor jó helyen jársz, számos népszerű típust áraztunk le, vannak köztünk női és férfi modellek is sok hasznos funkcióval. Érdemes megnézni a kínálatot!

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Ingyenes szállítás minden termékre, nincs minimum rendelési összeg
 • Extra gyors szállítás, a rendeléseket akár 1 nap alatt megkaphatod
 • 1 év teljes körű garancia minden termékre, megbízható, profi szerviz
 • Háztól házig garancia, vagyis mi gondoskodunk a szállításról garanciális probléma esetén
 • 30 napos visszavásárlási garancia minden termékre: indoklás nélkül visszaküldheted, ha nem vagy elégedett
 • Szakértői segítség emailben vagy telefonon: segítünk a megfelelő okosóra kiválasztásában, és a vásárlás után is segítünk a beüzemelésben, beállításban

Aktuális okosóra akciók

Új modellek:

Bevált, népszerű típusok:

 • Smartic X okosóra (prémium óra, női és férfi kivitel) most 49.990 Ft helyett 44.990 Ft (-10%)
 • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női és férfi kivitel) most 32.990 Ft-os áron (kifutó, utolsó darabok)
 • Semicor Max okosóra (prémium óra, férfi kivitel) most 44.990 Ft-os áron
 • Semicor Nova gyerek okosóra (GPS nyomkövetés, telefonhívások, magyar menü) most 49.990 Ft helyett 44.990 Ft (-10%)
 • Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, nőknek ajánlott) 47.990 Ft helyett 39.990 Ft (-17%)

Kategóriák:

Okosóra bemutatók, népszerű típusok leírása röviden

ArdenWear Go okosóra (magyar menü)

Az ArdenWear Go egy nagyon egyszerű, vékony okosóra, amit nők és férfiak is viselhetnek. Nagy előnye a teljesen magyar menü, a hosszú, akár 7 napos üzemidő, illetve a vízálló kivitel.

Az óra az alap funkciókat tudja, jelzi az értesítéseket és a hívásokat, követi a napi aktivitást, lehet vele monitorozni az edzéseket, illetve tud pár egyéb hasznos dolgot (ébresztő, stopper, számológép, stb.). Sokféle óralap tölthető le rá, és saját képet is be tudunk állítani háttérnek. Közvetlenül telefonálni viszont nem lehet rajta, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon (a jelzések rezgéssel történnek). Android és iOS kompatibilis.

Az ArdenWear Go jelenleg 34.990 Ft-os akciós áron rendelhető, további részletek ezen a linken.

Semicor Focus okosóra (magyar menü)

A Semicor Focus egy hagyományos, kerek kialakítású okosóra magyar menüvel, ami nők és férfiak számára is megfelelő lehet, mivel arany és fekete színben is elérhető, többféle szíjjal. A szokásos alap funkciók mellett nagy előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így akár telefonhívásokat is lehet rajta bonyolítani kihangosítva. Természetesen úgy is használható, hogy csak jelezze a hívásokat, és illetve a különféle üzeneteket, értesítéseket is kiírja.

Itt is kapunk egy alap szintű, IP67-es vízállóságot (úszásra már nem alkalmas), illetve számos dizájnos óralap közül lehet választani. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, az ára pedig most 39.990 Ft akcióban, további részletek és rendelés ezen az oldalon.

Smartic Ria 2 női okosóra (egyszerű ikonos menü)

A Smartic Ria 2 egy gyönyörű, vékony női okosóra AMOLED kijelzővel és könnyen kezelhető, szinte csak ikonokból álló menüvel. Minőségi anyaghasználat és modern kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az óra hosszú, több napos üzemidővel bír, és vízállóságot is kapott (IP67).

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az óra angol nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

Smartic X okosóra (magyar app)

A Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű telefonos alkalmazás tartozik hozzá, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. Az ára most 44.990 Ft bevezető akcióban.

Leafit K7 okosóra (könnyű, vízálló, magyar alkalmazás)

A Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek és férfiaknak is jó választás lehet. A menüje könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. A bevezető ára 32.990 Ft, később várhatóan drágább lesz. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Semicor Max okosóra (magyar alkalmazás, fém házas)

Semicor Max egy igazi férfi okosóra prémium kivitellel és rengeteg hasznos funkcióval. Nem lesz vékonysági rekorder, de a masszív külső kárpótol érte. Hívások kihangosítására is alkalmas, és többféle változatba kérhető (ezüst és fekete, fém és bőrszíjas).

Jelzi az üzeneteket és más értesítéseket, méri a napi aktivitást és a pulzust, és kompatibilis Android telefonokkal, illetve iPhone-okkal is. A mérsékelten vízálló kivitel és a magyar nyelvű alkalmazás szintén említést érdemel. Az ára jelenleg 44.990 Ft, itt tudod megrendelni.

Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra (magyar menüs)

A Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat.

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. Az újdonság most 44.990 Ft-os akciós áron rendelhető limitált darabszámban.

Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony okosóra, kis mérete révén leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

 

Akciós árak újra

Új modellek:

Bevált, népszerű típusok:

 • Smartic X okosóra (prémium óra, női és férfi kivitel) most 49.990 Ft helyett 44.990 Ft (-10%)
 • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női és férfi kivitel) most 32.990 Ft-os áron (kifutó, utolsó darabok)
 • Semicor Max okosóra (prémium óra, férfi kivitel) most 44.990 Ft-os áron
 • Semicor Nova gyerek okosóra (GPS nyomkövetés, telefonhívások, magyar menü) most 49.990 Ft helyett 44.990 Ft (-10%)
 • Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, nőknek ajánlott) 47.990 Ft helyett 39.990 Ft (-17%)